Vacature MAATSCHAPPELIJK WERKER sociale dienst

  • 17 mei 2021

Het OCMW Boortmeerbeek werft aan:

1 MAATSCHAPPELIJK WERKER sociale dienst

niveau B1 – B3, in voltijds verband (38 uren/week), contract bepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding

 

Locatie tewerkstelling: OCMW Boortmeerbeek, Heverplein 12, 3191 Hever

 

Functie:

Je voert de wettelijke opdrachten van de sociale dienst van het OCMW uit. Je wordt ingezet in het algemeen maatschappelijk werk: voeren van intakegesprekken en sociaal onderzoek, begeleiden van cliënten, schuldhulpverlening, psychosociale hulpverlening, en specifiek in de LOI-werking. Je werkt nauw samen met je collega’s.

 

Aanwervingsvereisten:

Je beschikt over het diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of van bachelor in de sociale gezondheidszorg of een gelijkgesteld diploma.

Laatstejaarsstudenten in een van deze studierichtingen kunnen ook solliciteren. Je voegt een verklaring toe als bewijs dat je aan het einde van je studie zit met vermelding van de vermoedelijke datum dat je afstudeert.

Je slaagt voor de selectieprocedure.

 

Aanbod:

Je wordt aangesteld met een contract bepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding tot en met  31 juli 2022. Je komt terecht in een ervaren en dynamisch team van 5 maatschappelijk werkers en een diensthoofd. Je kan rekenen op begeleiden en doet ervaring op binnen de OCMW-context. Verder kan je rekenen op maaltijdcheques (8 EUR), gratis openbaar vervoer van en naar het werk, fietsvergoeding, gunstige verlofregeling (35 dagen), ruime opleidingskansen en gratis hospitalisatieverzekering.

Het geïndexeerd bruto maandsalaris voor een maatschappelijk werker ligt tussen 2.509,94 EUR en 4.229,18 EUR.

 

Interesse?

Je kan solliciteren tot en met 28 juni 2021, 14 uur.

Je stuurt volgende documenten door per mail tegen uiterste datum van inschrijving:

  • Inschrijvingsformulier
  • Kopie diploma of bewijs van einde studie
  • Recent uittreksel (max. 3 maanden) uit het strafregister (model 595 Sv.)

Je stuurt je mail -gericht aan mevrouw Karin Derua, voorzitter vast bureau- naar personeelsdienst@boortmeerbeek.be.

 

Meer informatie

Je kan meer inlichtingen over de functie, competentieprofiel, arbeidsvoorwaarden en selectieprocedure verkrijgen bij Katrien Willekens, coördinator sociale zaken, op het nummer. 015 51 11 45 of via mail katrien.willekens@boortmeerbeek.be.

 

De selectie bestaat uit een schriftelijke proef, die per mail wordt verstuurd op dinsdag 29 juni 2021 (17 uur). De geslaagde kandidaten worden uitgenodigd voor een mondelinge proef op vrijdag 2 juli 2021.